Despre noi

Gala Center

Salonul Gala Center a fost înființat în 2009 de Gabriela Labrău. În cei peste 10 ani de experiență în domeniu, Gabriela a absolvit peste 30 de cursuri de perfecționare, devenit trainer pentru cursuri de manichiură și și-a format o echipă de oameni faini, echipa Gala Center.

În prezent oferim următoarele servicii:

Îndepărtare tatuaje

Epilare definitivă

Manichiură și pedichiură

Cosmetică

Rejuvenare facială

Cursuri de formare

ani de experiență

de clienți mulțumiți

ore de curs

de tatuaje îndepărtate

despre dotări

Salonul nostru vă pune la dispoziție:

Aparatul de ultima generație MEDLASER pentru îndepărtare tatuaje

Aparatul folosește tehnologia laserului neodim:ytriu-aluminiu-granat cu comutare Q (Q switched Nd:YAG laser),  care împarte particulele de cerneală în nanoparticule care se elimină natural din organism prin sistemul limfatic.

Tehnologie nouă ULTRA-PUTERNICĂ cu laser pentru epilare definitivă

Folosim tehnologia laserului cu diodie de 808 NM pentru epilarea definitivă deoarece este o metodă nedureroasă, eficientă, radicală, rapidă și delicată pentru piele și oferă cea mai mare durabilitate a rezultatului, 10-12 ani.

Aparat profesional pentru rejuvenare facială cu cremă de carbon

Folosim una dintre cele mai recente metode non-chirurgicale de reîntinerire a pielii, care excelează în tratarea ridurilor adânci, a petelor, a cicatricilor datorate acneeii și a cicartricilor traumatice sau chirurgicale.

Cine suntem

Echipa noastră

Despre noi

Ce spun clienții noștri

Gabi esti cea mai buna din punct de vedere profesional. Sunteti echipa cea mai tare si aveti cele mai bune aparate si materiale cu care lucrati. Cand vin la voi ma simt ca intr-o familie. Sunt bucuroasa si recunoscatoare ca v-am intalnit. Recomand cu toata increderea echipa Gala Center.
Testimonial Item

Daniela

Ojă semipermanentă
Rezultatele sunt vizibile inca de la prima sedinta. Recomand!
Testimonial Item

Bianca

Epilat axilă + inghinal total