Servicii

Serviciile noastre

Oferim următoarele servicii:

Îndepărtare tatuaje

 

Tratamentul cu laser al tatuajelor se bazează pe principiul fototermolizei selective. Aparatul emite lumina laser cu energie ridicată, care împarte particulele de cerneală în nanoparticule care se elimină din organism în mod natural prin sistemul limfatic.

Luni – Vineri, 9-17
cu Mihai – 0753343588

Epilare definitivă

 

Oferim o metodă eficientă, rapidă și delicată pentru piele de îndepărtare permanentă a părului nedorit! Această metodă este absolut nedureroasă și are o durabilitate medie a efectului epilării de 10-12 ani. 

Luni – Vineri, 9-17
cu Rebeca – 0771431407

Manichiură

 

Folosim produse de calitate superioară pentru ca unghiile tale să arate impecabil până la următoarea ședință. Fie că preferi gelul, oja semipernamentă sau acrilicul, suntem pregătiți pentru orice tip de unghie și orice preferințe.

Luni – Vineri, 9-17
cu Gabriela – 0746141930

Pedichiură

 

Oferim servicii de pedichiură clasică, cu ojă semipermanentă și tratamente cu parafină pentru picioare. Acest tratament are rol terapeutic pentru că hidratează în profunzime pielea și tratează eficient pielea întărită și crăpată.

Luni – Vineri, 9-17

 

Rejuvenare

 

Folosim una dintre cele mai recente metode non-chirurgicale de reîntinerire a pielii pentru tratarea ridurilor adânci, a modificărilor de textură cauzate de expunerea la soare, a petelor, a cicatricilor datorate acneeii și a cicartricilor traumatice sau chirurgicale.

Luni – Vineri, 9-17
cu Mihai – 0753343588

Cursuri de formare

Cursuri offline și online

Oferim cursuri de perfecționare acreditate și recunoscute de Ministerul Muncii. Cursurile sunt destinate persoanelor doritoare să se inițieze în domeniul manichiurii învătând tehnici de aplicare corectă a produselor din gel sau porțelan, dar și persoanelor care vor să se perfecționeze, învățând tehnici noi.

Cursurile puse la dispoziția dumneavostră sunt: Construcție gel și aplicare gel-lac; Mix design de salon, pietre lichide și folie de transfer; Design porțelan nivel 1; Modele pentru mirese; Tehnică one-stroke cu vopsele acrilice nivel 1; Tehnică decoupage pe cutii, tablouri, sticlă.