Epilare definitivă

 

 

Servicii

Epilare definitivă

Bucură-te de o piele netedă și lipsită de păr nedorit cu serviciile noastre premium de epilare definitivă cu diodă, disponibile la Salon Gala Center. Suntem mândri să oferim o experiență de înaltă calitate, susținută de tehnologie de vârf și de experți în domeniu.

La Salon Gala Center, echipa noastră dedicată de specialiști în frumusețe este aici pentru a vă oferi o experiență personalizată și confortabilă. Fiecare procedură este adaptată nevoilor și dorințelor individuale ale clienților noștri, asigurând rezultatele dorite într-un mod sigur și eficient.

Pentru mai multe informații sau pentru a programa o consultație, vă invităm să ne contactați.

Luni-Vineri, 9-17 cu Rebeca – 0771431407

ani de experiență

de clienți mulțumiți

ore de curs

de tatuaje îndepărtate

despre dotări

Salonul nostru vă pune la dispoziție:

Aparatul de ultima generație PicoLaser pentru îndepărtare tatuaje

Aparatul folosește lungimi de undă 1064 nm,  împărțind pigmentul în nanoparticule care se elimină natural din organism prin sistemul limfatic.

Tehnologie nouă ULTRA-PUTERNICĂ cu laser pentru epilare definitivă

Folosim tehnologia laserului cu diode cu lungimi de undă 55 NM, 808 NM și 1064 NM pentru epilarea definitivă deoarece este o metodă nedureroasă, eficientă, radicală, rapidă și delicată pentru piele și oferă cea mai mare durabilitate a rezultatului, 10-12 ani.

Aparat profesional pentru rejuvenare facială cu cremă de carbon

Folosim una dintre cele mai recente metode non-chirurgicale de reîntinerire a pielii, care excelează în tratarea ridurilor adânci, a petelor, a cicatricilor datorate acneeii și a cicartricilor traumatice sau chirurgicale.

Cine suntem

Echipa noastră

Despre noi

Ce spun clienții noștri

Gabi esti cea mai buna din punct de vedere profesional. Sunteti echipa cea mai tare si aveti cele mai bune aparate si materiale cu care lucrati. Cand vin la voi ma simt ca intr-o familie. Sunt bucuroasa si recunoscatoare ca v-am intalnit. Recomand cu toata increderea echipa Gala Center.
Testimonial Item

Daniela

Ojă semipermanentă
Rezultatele sunt vizibile inca de la prima sedinta. Recomand!
Testimonial Item

Bianca

Epilat axilă + inghinal total