Pedichiură

 

 

Servicii

Pedichiură

Pedichiura la Salonul Gala Center este mult mai mult decât un simplu serviciu de înfrumusețare – este o oază de relaxare și refacere pentru picioarele obosite și stresate. Indiferent de nevoile tale, suntem aici să le satisfacem, oferind servicii precum pedichiura clasică, pedichiura cu ojă semipermanentă și tratamente cu parafină pentru picioare.

Tratamentul cu parafină este unul dintre secretele noastre pentru o piele perfect hidratată și moale. Beneficiind de proprietățile sale terapeutice, parafina penetrează în profunzime, hidratând și vindecând eficient pielea întărită și crăpată. La Salonul Gala Center, ne angajăm să folosim doar cele mai bune produse și tehnici pentru a asigura un rezultat impecabil și o experiență relaxantă pentru clienții noștri.

Pentru mai multe informații sau pentru a programa o consultație, vă invităm să ne contactați.

Luni-Vineri, 9-17

ani de experiență

de clienți mulțumiți

ore de curs

de tatuaje îndepărtate

Cine suntem

Echipa noastră

Despre noi

Ce spun clienții noștri

Gabi esti cea mai buna din punct de vedere profesional. Sunteti echipa cea mai tare si aveti cele mai bune aparate si materiale cu care lucrati. Cand vin la voi ma simt ca intr-o familie. Sunt bucuroasa si recunoscatoare ca v-am intalnit. Recomand cu toata increderea echipa Gala Center.
Testimonial Item

Daniela

Ojă semipermanentă
Rezultatele sunt vizibile inca de la prima sedinta. Recomand!
Testimonial Item

Bianca

Epilat axilă + inghinal total