Rejuvenare

 

 

Servicii

Rejuvenare

Descoperă secretul unei pielii tinere și strălucitoare cu serviciile noastre de rejuvenare la Salon Gala Center!

Ne bazăm pe una dintre cele mai recente metode non-chirurgicale pentru a reda tineretea pielii tale. Tratează ridurile adânci, corectează modificările de textură cauzate de expunerea la soare, redu petele, cicatricile datorate acneei sau cele traumatice sau chirurgicale.

Experimentează o transformare vizibilă și recâștigă încrederea în propria ta frumusețe. Lasă-ne să te ghidăm către o piele fermecătoare și radiantă, doar la Salon Gala Center.

Pentru mai multe informații sau pentru a programa o consultație, vă invităm să ne contactați.

Luni-Vineri, 9-17 cu Mihai – 0753343588

ani de experiență

de clienți mulțumiți

ore de curs

de tatuaje îndepărtate

despre dotări

Salonul nostru vă pune la dispoziție:

Aparatul de ultima generație PicoLaser pentru îndepărtare tatuaje

Aparatul folosește lungimi de undă 1064 nm,  împărțind pigmentul în nanoparticule care se elimină natural din organism prin sistemul limfatic.

Tehnologie nouă ULTRA-PUTERNICĂ cu laser pentru epilare definitivă

Folosim tehnologia laserului cu diode cu lungimi de undă 55 NM, 808 NM și 1064 NM pentru epilarea definitivă deoarece este o metodă nedureroasă, eficientă, radicală, rapidă și delicată pentru piele și oferă cea mai mare durabilitate a rezultatului, 10-12 ani

Aparat profesional pentru rejuvenare facială cu cremă de carbon

Folosim una dintre cele mai recente metode non-chirurgicale de reîntinerire a pielii, care excelează în tratarea ridurilor adânci, a petelor, a cicatricilor datorate acneeii și a cicartricilor traumatice sau chirurgicale.

Cine suntem

Echipa noastră

Despre noi

Ce spun clienții noștri

Gabi esti cea mai buna din punct de vedere profesional. Sunteti echipa cea mai tare si aveti cele mai bune aparate si materiale cu care lucrati. Cand vin la voi ma simt ca intr-o familie. Sunt bucuroasa si recunoscatoare ca v-am intalnit. Recomand cu toata increderea echipa Gala Center.
Testimonial Item

Daniela

Ojă semipermanentă
Rezultatele sunt vizibile inca de la prima sedinta. Recomand!
Testimonial Item

Bianca

Epilat axilă + inghinal total