Îndepărtare tatuaje

 

 

Servicii

Îndepărtare tatuaje

Bine ați venit la Salonul Gala Center, destinația dvs. de încredere pentru îndepărtarea cu succes a tatuajelor. Cu o echipă experimentată și tehnologie de vârf, ne angajăm să vă oferim soluții personalizate și eficiente pentru a vă ajuta să vă transformați pielea într-o pânză curată.

Serviciul nostru de îndepărtare a tatuajelor este conceput cu grijă pentru a vă oferi rezultate remarcabile, fără compromisuri în ceea ce privește calitatea și siguranța. Utilizând cele mai moderne tehnologii în domeniu, inclusiv laserul cu impulsuri scurte, ne angajăm să obținem rezultate vizibile și durabile, reducând semnificativ apariția sau eliminând complet tatuajele nedorite.

La Salonul Gala Center, ne străduim să vă oferim nu numai rezultate excelente, ci și o experiență de încredere și profesionalism. Suntem dedicați să vă ajutăm să vă simțiți încrezători în pielea voastră, oferind servicii de îndepărtare a tatuajelor care depășesc așteptările.

Pentru mai multe informații sau pentru a programa o consultație, vă invităm să ne contactați.

Luni-Vineri, 9-17 cu Mihai – 0753343588

Tabel Prețuri

ani de experiență

de clienți mulțumiți

ore de curs

de tatuaje îndepărtate

despre dotări

Salonul nostru vă pune la dispoziție:

Aparatul de ultima generație PicoLaser pentru îndepărtare tatuaje

Aparatul folosește lungimi de undă 1064 nm,  împărțind pigmentul în nanoparticule care se elimină natural din organism prin sistemul limfatic.

Tehnologie nouă ULTRA-PUTERNICĂ cu laser pentru epilare definitivă

Folosim tehnologia laserului cu diode cu lungimi de undă 55 NM, 808 NM și 1064 NM pentru epilarea definitivă deoarece este o metodă nedureroasă, eficientă, radicală, rapidă și delicată pentru piele și oferă cea mai mare durabilitate a rezultatului, 10-12 ani.

Aparat profesional pentru rejuvenare facială cu cremă de carbon

Folosim una dintre cele mai recente metode non-chirurgicale de reîntinerire a pielii, care excelează în tratarea ridurilor adânci, a petelor, a cicatricilor datorate acneeii și a cicartricilor traumatice sau chirurgicale.

Cine suntem

Echipa noastră

Despre noi

Ce spun clienții noștri

Gabi esti cea mai buna din punct de vedere profesional. Sunteti echipa cea mai tare si aveti cele mai bune aparate si materiale cu care lucrati. Cand vin la voi ma simt ca intr-o familie. Sunt bucuroasa si recunoscatoare ca v-am intalnit. Recomand cu toata increderea echipa Gala Center.
Testimonial Item

Daniela

Ojă semipermanentă
Rezultatele sunt vizibile inca de la prima sedinta. Recomand!
Testimonial Item

Bianca

Epilat axilă + inghinal total